sâmbătă, 10 august 2013

<[RAPORT URGENT]> TRADARE ANARHISTO-CORPORATISTA DE CEA MAI JOASA SPECIE


DUPA CUM SHTIE LUMEA FAMILIARIZATA CU TOT COMICSU ROMANESC ADEVARAT(SI PRIN URMARE CU ACEST BLOG DE MARE TRADITZIE), PE PARCURSUL ULTIMEI DECADE AM SUSTZINUT CU PUTERI SUPRAOMENESHTI SCENA CONTEMPORANA DE COMICS ANTI-UMANIST ROMANESC - MEDIU GRAV AFECTAT SUB MULTIPLE ASPECTE, AFLAT INTR-O ATROFIE DE-A DREPTUL DEPRIMANTA( PANA LA LACRIMI FIERBINTZI). AVAND SUCCESUL DE NISHA ASIGURAT, URMA SA MIGRAM INTR-O NOUA FAZA A AUTOPUBLICARII MILITANTE, DINCOLO DE ANARHISMUL PATRIMONIAL PUR - INSPRE CULMILE CORPORATISTE ALE DOMENIULUI ARTISTIC PARTAJAT PRIN VIOLENTZA MARSHANDIZATOARE.

SUNTEM NEVOITZI SA VA INSHTIINTZAM CA AM FOST VICTIMELE UNUI NERUSHINAT ACT DE TRADARE, UN ATENTAT LA PROPRIA NOASTRA VALOARE SUBSTANTIALA.
UN SITE OARECARE ASOCIAT CU CENACLUL SEFEU A DECIS SA IGNORE CU DESAVARSIRE LINIA PRINCIPALA A CENACLULUI(ADOPTATA IN UNANIMITATE DE CATRE MEMBRII CU VECHIME).

SEFEU #10 A FOST PUBLICAT ON/LINE PE COMICSURI.RO FARA ACORDUL PRINCIPALILOR AGENTZI CARE AU CONTRIBUIT LA FORMAREA SA, DISTRUGANDU-SE ASTFEL O LANSARE EPOCALA, PLINA DE SURPRIZE, CARE AR FI URMAT SA AIBA LOC IN VIITORUL APROPIAT.

IN MOD OFICIAL, ACEST BLOG - SURSA ORIGINALA DE SEFEU, IZVORUL TAMADUIRII DE COMICS ROMANESC - SE DISOCIAZA IN TOTALITATE SI IN MOD COMPLET IREVERSIBIL DE SITE-UL COMICSURI.RO, DE MODERATORII ACESTUI SITE, DE APROPIATII ACESTUI SITE SI DE TOATE PERSOANELE CARE S-AU ASOCIAT SAU SE VOR ASOCIA VREODATA CU ACEASTA PLATFORMA ONLINE TRADATOARE, NERUSHINATA. INGRATA SI PROFITOARE.

Etichete: , , ,

1 comentarii:

Blogger idlegogh a spus...

NU CRED!!!!!!!!!

22 noiembrie 2015, 06:21  

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire