vineri, 16 august 2013

DE UNDE MAI POATE VENI SALVAREA BENZII DESENATE ROMANESHTI CU ADEVARAT IMPORTANTE, IN CONDITIILE TRADARII DE CLASA ?

SUPER-RETZEAUA DE INEPTZI LIPSITZI DE ORIGINALITATE, ANGAJATZI INTR-O INTREPRINDERE ON-LINE DISTRUGATOARE DE VISURI, NUMITA COMICSURI.RO CONTINUA SA ATACE ACEST ADEVARAT SEDIU AL INDEPENDENTEI ARTISTICE DE LA NOI, BLOGUL SEFEU(ORIGINAL).

SUNTEM DOAR NISHTE BLOGGERI, DAR NOI SUNTEM PRIMII, ADEVARATZII, BOMBA BOMBELOR SHI NIMENI NU NE POATE LUA ACEST DREPT CU ADEVARAT RECUNOSCUT DE CATRE ORICE LEGE DE PE LUMEA ASTA - INCLUSIV DE DUMNEZEU, CARE A ZIS SHI EL CATEVA CHESTII IMPORTANTE PE MARGINEA DREPTULUI DE AUTOR LA UN MOMENT DAT.

ADEVARATUL SEFEU NU ESTE UN SISTEM ORGANIZAT SHI NICI O ASOCIERE STEARPA BAZATA PE RELATZII BIROCRATICE DUBIOASE.
SEFEU NU COLABOREAZA CU STATUL SHI NICI CU PUTEREA CARE GUVERNEAZA IN MOD ABUZIV(SE POATE DOVEDI ISTORIC, DAR SHI LOGIC PRIN PROBLEMA ORIGINII PROPRIETATZII).
ASTA NU INSEAMNA CA SEFEU NU ESTE O ORGANIZATZIE ORIENTATA SPRE PROFIT, CI CA SEFEU ESTE CU ATAT MAI MULT, NUMAI  PROFIT.

CALEA ANARHISMULUI AUTONOMIST PRE-CULTURAL ARE O SINGURA POSIBILA CONCLUZIE, SALVATOARE SHI DATATOARE DE VIATZA! BURGHEZII JALNICI DIN SPATELE COMICSURI.RO, CARE FALSIFICA IN MOD SISTEMATIC REVOLUTZIA ADEVARATA, SE IMBRACA CU HAINE SCUMPE SHI BEAU NUMAI VIN ADEVARAT FARA SULFITZI - SUNT PROBLEMA LA CARE SEFEUL ADEVARAT ESTE SOLUTZIA.

IN ZADAR VOR INCERCA ACESHTI AMATORI SA PREIA INITZIATIVA, PENTRU CA NU AU NICI CEA MAI MICA IDEE DESPRE CUM ARATA CEEA CE DENUMESHTE ACEST CUVANT.
SURSA SIGURA DE COMICS PUR ESTE IN MAINILE NOASTRE. DEFAIMAREA NU POATE AVEA EFECT ASUPRA NOASTRA.

NU NE-AM PERVERTIT IDEALURILE PRIN ASOCIEREA CU FORTZELE GUVERNAMENTALE, CU TOATE CA O BUNA PARTE DIN MATERIALUL PE CARE L-AM PRODUS DE-A LUNGUL ANILOR A FOST DETURNAT SHI INCLUS INTR-O ANTOLOGIE MARCATA DE BANI CURATZITZI PRIN PUTEREA MARELUI OPRESOR NATZIONAL.

NU VOM TRADA NICIODATA CAUZA, CU TOATE CA NU AVEM UNA!

Etichete:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire